Tapaslijn Weidenaar exclusief verkrijgbaar bij Poiesz Supermarkten

Woensdag 04-09-2019
DOKKUM - Deze week introduceert Familiebedrijf Weidenaar uit Dokkum een nieuwe tapaslijn bij Poiesz Supermarkten. Rolladepuntjes, gesneden grillworst met kaas, zeeuwsspek en peper droge worst zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle 70 winkels van Poiesz.

Waarom het bedrijf uit Dokkum niet eerder met een tapaslijn is gekomen is simpel. ‘Het vergt veel onderzoek, er moeten testen gedaan worden en een flinke investering in nieuwe machines, in dit geval een snij- en inpakmachine’ aldus Lieuwe Weidenaar directeur van familiebedrijf. Later dit jaar zal ook PicNic, de online supermarkt van Nederland waar Weidenaar biologisch vlees levert, met een aantal tapas producten starten.

‘Het meest bijzondere aan de tapaslijn is misschien wel dat deze onder het merk Weidenaar wordt uitgebracht. Daar zijn we stiekem wel een beetje trots op. Hierdoor kunnen we ons echt onderscheiden en weten mensen direct waar het vlees vandaan komt. Daarnaast is het natuurlijk erg gaaf dat de Weidenaar tapas als eerste in het Noorden wordt geïntroduceerd dankzij Poiesz. We zijn benieuwd naar de reacties van de consument’ aldus Wini Weidenaar verantwoordelijk voor de marketing van het familiebedrijf.

terug naar overzicht
Tapaslijn Weidenaar exclusief bij Poiesz Supermarkten
© Foto's: Eigen foto's


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie