Topdag voor SVK Kollumerzwaag · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Topdag voor SVK Kollumerzwaag

maandag 14 januari 2019

In de eerste wedstrijd mochten Jalien Douwes, Carmen van der Galiën, Berber Riemersma en Esther Jellema hun oefeningen laten zien. Berber en Esther lieten mooie dingen zien en Esther behaalde zelfs een eerste plek op sprong.

Carmen kon door de zenuwen niet op de dunne balk blijven staan verder waren de oefeningen erg mooi en netjes. Jalien had zulke mooie oefeningen dat dit zelfs beloond werd met een zilveren medaille. Helaas door een telfout werden er andere meiden op het podium geroepen en heeft ze hem nog niet in ontvangst kunnen nemen maar deze heeft ze nog tegoed.

In de tweede wedstrijd mochten Elbrich Atema en Marije Smid voor deze meiden was dit de eerste wedstrijd ze hebben dan ook mooie oefeningen laten zien.

In de laatste wedstrijd mocht Silke Wielstra nog turnen. De jury vond de oefeningen die Silke deed zo mooi dat ze beloond werd met een gouden medaille.

Een top dag voor SVK op naar de volgende wedstrijden.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?