Trainersnieuws en vertrouwenspersoon bij WTOC

Donderdag 11-01-2018
OUDWOUDE - Voor het seizoen 2018-2019 heeft WTOC de 39 jarige Marcel Poll uit Marum (Gron.) aangesteld als hoofdtrainer, die daarmee Oane Westra opvolgt. Westra was 4 seizoenen verbonden aan de vereniging en gaat komend seizoen bij vv Hardegarijp aan de slag.

Poll, in het dagelijks leven werkzaam als docent aan de Hanzehogeschool Groningen en woonachtig in Marum, was eerder hoofdtrainer bij Fc. Grootegast en SV Marum. Dit seizoen heeft hij zondag derdeklasser VAKO uit Vries onder zijn hoede. In zijn actieve carrière speelde Poll jarenlang voor Marum zaterdag en twee seizoenen bij VEV’67 (Leek). WTOC en Marcel Poll zijn geen onbekenden voor elkaar. Van 2003-2006 was Poll al eens trainer van de A- en B-junioren van de vereniging. WTOC en Poll zien de samenwerking vanaf het nieuwe seizoen met erg veel vertrouwen tegemoet.

Sybren Bosma Jeugdtrainer  bij WTOC
Met ingang van seizoen 2018/2019 wordt de 20-jarige Sybren Bosma uit de Triemen Jeugdtrainer/coach bij WTOC. Sybren heeft afgelopen jaar de diploma’s Pupillen en Junioren Trainer gehaald. Bestuur, TJC en Sybren zijn blij met deze overeenkomst die zeker voor een positieve impuls zal zorgen bij de gehele jeugdafdeling van WTOC. Naast de teams die hij gaat trainen zal hij ook de andere trainers/leiders  tips geven zodat de trainingen van alle jeugdleden van WTOC op een vergelijkbare manier gaan verlopen.

Trynke Westhof-Boersma Vertrouwenspersoon WTOC
Het bestuur WTOC heeft in december tijdens hun vergadering unaniem besloten Trynke Westhof –Boersma als vertrouwenspersoon van WTOC te benoemen.  Dit benoemen is het  directe gevolg van het rapport van de Onderzoekscommissie seksuele intimidatie en misbruik/grensoverschrijdend gedrag  in de sport. Eén van de aanbevelingen daarin is het benoemen binnen de club van een Vertrouwenspersoon.  In de persoon van Trynke Westhof -Boersma heeft men gevonden wat men zocht.

terug naar overzicht
Marcel Poll nieuwe hoofdtrainer WTOCSybren Bosma, nieuwe jeugdtrainer/coach WTOC
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie