Traprenovatie: de metamorfose voor iedere trap

Woensdag 29-11-2017
DOKKUM - Een geschilderde trap heeft om de zoveel tijd een schilderbeurt nodig. En een gestoffeerde trap moet je regelmatig stofzuigen. Bent je het schilderen zat of uitgekeken op de gestoffeerde trap: “Kies dan voor een traprenovatie!” Door te kiezen voor een traprenovatie is het schilderen van de trap verleden tijd en ben je ook nog eens in één dag klaar!  Wie wil nu niet een trap die lang meegaat en onderhoudsarm is? Een trap die bestand is tegen slijtage? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovatie is Stairz.nl en zij vertellen je graag alles over een onderhoudsarme en duurzame trap.

Steeds weer nieuwe trends

De ontwikkelingen op het gebied van traprenovaties staan niet stil. Elk jaar komen er weer nieuwe kleuren, materialen en opties bij. Wij bieden meerdere collecties, waar je uit kunt kiezen. In een klassieke woonstijl passen onze klassieke overzettreden goed. Ook als je meer warmte en sfeer in jouw woning wilt brengen zijn de klassieke prints een uitstekende keuze. Ga je liever voor een trendy dessin? Dan vind je in de trendy collectie dessins als noten of beton grijs. Ook een eiken traprenovatie kan heel goed in het moderne interieur.

Geluidsdempend

Stairz is gespecialiseerd in het renoveren van alle soorten trappen met het unieke trede over trede systeem. De overzettreden zijn gemaakt van hoogwaardig laminaat, wat voorzien is van een slijtvaste toplaag. De toplaag is tevens geluidsdempend. Dit komt door de verlijming met PU bruislijm. Er komt een flexibel laag tussen de trap en de overzettrede, waardoor loopgeluid wordt gedempt. De trap kan verder aangekleed worden door de zijkanten (wangen) te bekleden of door het aanbrengen van een trapleuning en led-verlichting.

Passende oplossing voor iedere trap

Traprenovatie bezorgt u weer een mooie trap voor jaren, want de slijtvaste toplaag geeft de trap een lange levensduur. Voor iedere trap is er een oplossing. Of je nu een open trap, een wenteltrap, dichte trap of spiltrap hebt, Stairz weet er wel raad mee. De dichte en de open trap worden het meest gerenoveerd. Hoe pakken wij dit aan? Bij een dichte trap plaatsen wij zogenoemde overzettreden over de bestaande trap. Bij een traprenovatie van een dichte trap is het ook mogelijk om de zijkanten opnieuw te bekleden. Ook een open traprenovatie is voor ons geen enkel probleem. Bij een renovatie van een open trap kun je kiezen uit een enkelzijdige renovatie, of een totale renovatie. Voor welk type renovatie je ook kiest, wij zijn in één dag klaar. De trap wordt in keurige staat opgeleverd en jij kunt gaan genieten van een duurzame en onderhoudsarme trap.

Renovaties door heel Nederland

Waar je ook woont of welke trap je ook hebt, een traprenovatie door Stairz is altijd dichtbij. Wij zijn gevestigd in Lisse, maar onze specialisten werken verspreid door het het land, dus ook bij u in het uiterste noorden van Friesland. Tijdens  een keuze maken uit de meegebrachte voorbeelden en ontvangt direct een passende aanbieding, zo heb je direct inzicht in de kosten.

terug naar overzicht


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie