Trotse zoon schrijft; ”zes jaar uitvaartbegeleiding Clara Sijtsma”

Vrijdag 11-10-2019
DOKKUM - Het is best lastig om in een kort artikel iets te vertellen over mijn moeder schrijft Thomas Sijtsma. Toevallig is zij ook nog de beste moeder van de wereld, omdat haar uitvaartonderneming jubileert. Omdat mijn broertje, zusje en ik haar zes jaar geleden hebben gezegd dat ze er vol voor moest gaan, geeft ze ons graag de eer.

Maar niets is natuurlijk minder waar. Mijn moeder, Clara Sijtsma, heeft het vooral aan haar zelf te danken dat ze al zes jaar lang dagelijks met haar passie bezig mag zijn.

Van haar heb ik geleerd dat hard werken wordt beloond. Ze gaf namelijk zelf dat voorbeeld. Mijn moeder werkte jaren hard in de zorg en leerde het vak bij andere uitvaartondernemingen. Daarna rondde ze met succes de opleiding af.
Die passie bestaat uit er voor mensen zijn die door een zware periode gaan. Ze luistert, geeft rust, biedt een schouder, troost en maakt in een week van overlijden elke minuut vrij voor familie en vrienden van de overledene. En ook daarna zorgt ze voor nabestaanden wanneer dat gewenst is.

Mijn moeder maakt een uitvaart persoonlijk. Ze werkt op een kleinschalige manier en is onafhankelijk. Bij haar zijn alle wensen rond een uitvaart bespreekbaar. Niets is gek of raar.

Ik ben misschien niet objectief, maar bij mijn moeder ben je in goede handen.

Uitvaartbegeleiding Clara Sijtsma

Tel: 06-37 27 53 48
info@uitvaartbegeleidngsijtsma.nl
www.uitvaartbegeleidingsijtsma.nl

terug naar overzicht
Clara Sijtsma
© Foto's: Peter Tromp


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie