TTV Dokkum 1 weet Argus 1 remise af te dwingen

Zondag 04-11-2018
DOKKUM - Het vlaggenschip van TTV Dokkum zorgde vrijdagavond voor een daverende verrassing door vijf maal te scoren tegen titel kanshebber TTV Argus 1 uit Harkstede. In de Noordelijke divisie was TTV Dokkum rode lantaarndrager. Door de 5-5 zijn de Dokkumers weer op gelijke hoogte gekomen met Idefix.

TTV Argus 1 – TTV Dokkum 1 (5-5)

De wedstrijd in Harkstede begon met de twee toppers te weten Gert Storteboom van Argus en Theo de Vries van TTV Dokkum. Storteboom was weer onverslaanbaar en zo kwam Dokkum op een 1-0 achterstand. Richard Westera wist Erik van der Greft te verslaan en zo werd het 1-1. Invaller Theun Nicolai verloor zijn wedstrijd. Maar het dubbelspel van Theo en Richard werd gewonnen en zo kwam er een tussenstand van 2-2. Door de winst van Theo de Vries werd het zelfs 2-3 voor TTV Dokkum. Daarna twee maal winst voor Argus 1 (4-3). Theun Nicolai kreeg daarna een winstpunt vanwege het geblesseerd uitvallen van Erik van der Greft. En Theo de Vries verraste door zijn tweede overwinning (4-5). Richard Westera moest in de slotwedstrijd de meerdere erkennen in de sterke Gert Storteboom. Einduitslag dus 5-5.

TTV Dokkum (oud TTV Anja 1) en TTV Dokkum jeugd

TTV Dokkum 4 moest in Heereenveen spelen tegen Delta Impuls 3 en daar werd met 9-1 verloren. Minne van der Meulen wist een wedstrijd te winnen. Doordat Delta Impuls 4 ook met 9-1 verloor blijft TTV Dokkum 4 zesde. De jeugd van TTV Dokkum 1 speelde in de landelijke B competitie tegen Swift 3. Er moest gewonnen worden om de rode lantaarn te ontlopen. Het werd een remise. Iljan Nicolai wist twee maal te winnen. Mindert Turkstra en Theun Nicolai wisten één wedstrijd te winnen. De dubbel werd ook gewonnen. Door deze uitslag is TTV Dokkum 1 jeugd nu rode lantaarndrager.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie