Henny Bouius en Jouke Bosje verlengen bij Harkemase Boys

Donderdag 28-12-2017
HARKEMA - Harkemase Boys heeft middenvelder Henny Bouius en doelman Jouke Bosje langer aan zich weten te binden. De twee Friezen spelen ook volgend seizoen voor de derdedivisionist.

Henny Bouius, momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op De Bosk, is blij met de verlenging: “Tijdens het eerste gesprek gaf de Technische Commissie aan dat ze mij enorm waarderen als voetballer en als persoon en dat ze graag met me verder willen. Dat is goed om te horen en ook belangrijk om te kunnen presteren. Ik ben inmiddels reserve-aanvoerder en ik draai een goed seizoen. Dat ik de band bij afwezigheid van Bart de Groot mag dragen, daar ben ik trots op.” Jouke Bosje kwam afgelopen zomer naar Harkemase Boys.

Ook hij is content met de verlenging: “Ondanks dat ik tweede keeper ben, was er voor mij geen twijfel om te verlengen hier. Ik merk dat ik dit seizoen steeds beter word en stappen maak. Dat was destijds ook mijn insteek toen ik voor Harkemase Boys koos. Naast het voetbal is ook alles rondom het team goed geregeld om te kunnen presteren.”

Eerder werd al bekend dat Erick Jansema, Jesse Renken, Bart de Groot, Jens Jurn Streutker, Berwout Beimers, Pier Veldman, Dennis van Duinen en Kellian van der Kaap bij Harkemase Boys blijven.

terug naar overzicht
Henny Bouius en Jouke Bosje verlengen bij Harkemase Boys
© Foto's: PWFoto.nl


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie