Uniek CoffeedreamzZz bij Manjefiek in Kollum

Woensdag 14-02-2018
KOLLUM - Manjefiek in Kollum blijft zich innoveren op het gebied van de nieuwste trends binnen de horecabranche, speciaal om haar gasten in de watten te leggen. Alleen nog maar verkrijgbaar in een paar grote steden in de Randstad, maar sinds vandaag heeft Friesland de primeur en wel in Kollum!

Genieten van een unieke cappuccino of latte? Dat kan bij Manjefiek. Je favoriete foto, selfie, logo, slogan of afbeelding geprint (d.m.v. een koffie-extract) op je cappuccino of latte! Hoe gaaf is dat? In sepia of full color, alles is mogelijk.

Je kleine schat, je allerliefste huisdier of een dierbaar persoon, speciaal op jouw cappuccino afgedrukt, binnen enkele seconden. Of wat dacht je van een geheime boodschap? Je durft het niet hardop te zeggen, maar Manjefiek haar CoffeedreamzZz biedt uitkomst. Eindelijk kun je haar op date vragen via die speciale boodschap in haar latte. Ze zal smelten bij het zien van jouw unieke tekst in haar melkschuim. Eén nul voor jou!

Je geliefde ten huwelijk vragen via het melkschuim of vier je trouwdag door middel van die speciale boodschap of foto voor hem op zijn cappuccino.Genoeg opties dus.

Kom snel naar Manjefiek en probeer ze allemaal!

terug naar overzicht
Uniek CoffeedreamzZz bij “Manjefiek” in KollumUniek CoffeedreamzZz bij “Manjefiek” in KollumMeer info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie