V.V. Dokkum zoekt enthousiaste Hoofd Jeugdopleiding (HJO)

Dinsdag 07-08-2018
DOKKUM - De voetbalvereniging Dokkum (3e klasse zaterdag) is met spoed op zoek naar een enthousiast en gediplomeerd voetbaldier met ervaring als (jeugd)trainer die deze vereniging verder wil helpen met het naar een hoger plan tillen van de jeugdopleiding (11 jeugdteams). Leeftijd: minimaal 18 jaar.

Begin dit jaar is het ambitieuze jeugdbeleidsplan opgesteld en nu is het moment aangebroken om dit plan te gaan invoeren. Belangrijk speerpunt uit het plan is het beter ondersteunen van de enthousiaste jeugdtrainers en jeugdleiders. Van de HJO verwacht men “tips en trucs” om oefeningen en trainingen te verbeteren. Dit gebeurt hoofdzakelijk op het veld tijdens de trainingen, maar af en toe gaat de HJO ook met de trainers en leiders om tafel.

Een ander doel uit het beleidsplan is het beter op elkaar laten aansluiten van de oefenstof (uniformeren en een logische opbouw). De HJO zorgt ervoor dat het opleidingsplan ook in de praktijk wordt uitgevoerd en hij/zij doet voorstellen ter verbetering.

Belangrijk is de individuele ontwikkeling van de spelers. De HJO bedenkt een manier om de individuele ontwikkeling te volgen en zal deze methode ook gaan invoeren.

In de maatschappij zien we dat de jeugd minder tijd dan voorheen besteedt aan het voetballen. V.V> Dokkum wil ook onze jeugd stimuleren en motiveren vaker te voetballen. Zo willen ze weer de techniektraining invoeren. De HJO verzorgt 1x in de week de techniektraining voor onze jeugd. Naast de techniektraining kunnen spelers ook een extra training volgen bij een ander team.

Ze zien zelf nog meer mogelijkheden om de jeugd te motiveren vaker te voetballen. De HJO helpt bij het invoeren en natuurlijk is men erg benieuwd naar de ideeën van de HJO zelf.

Dit alles doet de HJO natuurlijk niet alleen en alles hoeft ook niet in één keer. De HJO maakt deel uit van de jeugdcommissie en, samen met de andere enthousiaste leden van de jeugdcommissie, stellen we prioriteiten en gaan we ons best doen om de jeugdopleiding van V.V. Dokkum verder te ontwikkelen.

Het aantrekken van een HJO zien we als een erg belangrijke investering in de jeugd (en dus de toekomst) en daarom bieden ze voor deze functie (van gemiddeld 12 uur per week) een aantrekkelijke vergoeding.

Lijkt deze functie je wat, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met:
– Rick Mulder : 0622876533 / rickmulder19@hotmail.com (Bestuurslid voetbaltechnische zaken)
– Theo de Vries : 0646908538 / theo271270@gmail.com (Jeugdcommissie)

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie