VACATURE: Weekend Nieuwsshow zoekt versterking

Vrijdag 22-03-2019
DE WESTEREEN - Streekomroep RTV NOF is op zoek naar vrijwilligers die het team van het wekelijkse actualiteitenprogramma Weekend Nieuwsshow op termijn komen versterken. Elke zaterdag van 11-14 uur wordt in dit radioprogramma een breed aanbod van actuele onderwerpen uit de regio Noardeast-Fryslân en Dantumadiel.

Wij zijn op zoek naar een presentator (m/v), gastvrouw/heer en een allround technicus (m/v). Zij draaien op toerbeurt mee in het presentatie/techniekschema. Op zoek naar een leuke hobby? Dan is dit jou kans! Mail: vacatures@rtvnof.nl voor meer informatie.

De presentator bereidt samen met collega-redactieleden interviews voor en regelt studio-gasten die naar de studio in De Westereen komen. De technicus is verantwoordelijk voor de bediening van het mengpaneel en de software om de uitzending te realiseren. Tevens wijst de techniek presentatoren op de tijd en geeft aanwijzingen indien nodig omtrent voortgang van het programma. De gastheer/vrouw zorgt voor de ontvangst en begeleiding van studiogasten.

Het gaat om een vrijwillige functie, in eerste instantie wordt u intern opgeleid. Voor alle functies ben je minimaal één keer in maand vier uren beschikbaar.

Reageren? Stuur een bericht via Facebook of mail een korte motivatie naar: vacatures@rtvnof.nlterug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie