Veel activiteiten op Boerendag

07/27/2013
Zaterdagmorgen begon met de prachtige weer de Boerendag in Walterswald en Driesum. Er was voor jong en oud veel te beleven. Ambachten zoals een wasvrouw uit 1900, touwslagerij, houtsnijwerk, landbouwminiaturen en modelbouw.

Attracties zoals een kermis, een kinderboerderij, de bungee trampoline, een klimwand, straattheater, schminken, tractoren en oldtimers, een ritje op een kameel of met de Jan Plezier. Veekeuringen, pluimvee, kleine huisdieren, wedstrijden en demonstraties, boerenboelgoed en heel veel muziek!

Rond 15.00 uur werd er gestart  met een daverend Showprogramma.

 Belgische trekpaarden die gaan touwtrekken, een demonstratie Western Riding, een Dressuurclinic, een Springconcours, de Showrubriek van het Fries Ras, de Tuigpaarden van Taveno, een demonstratie Voltige van de Waardruiters?

 Wedstrijden van het Twents Zitmaaier team, Slipjacht Midland Hunt, de demonstratie Schapendrijven van Eric Groot, de onvergetelijke show van EHSW Show Horses, en het 4 span van Anne Okkema?

 Als spectaculaire afsluiter dit jaar: de Belgische Jimmy Verburgh met zijn Freestyle Motorcrossteam, zij komen met hun motoren stunts vertonen waar we nog lang over na zullen praten!
Na afloop was er weer groot feest in de tent!

Meer info op www.paardendagen.nl

 © Foto’s: Sake Beerstra

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie