Veel strijd bij biljartkampioenschap Ternaard

Dinsdag 08-01-2019
TERNAARD - Biljartvereniging: Meet Elkanders Krachten, van Ternaard organiseerde 5 januari het jaarlijkse maatbiljarten. Door het grote deelnemers veld van 52 personen werd er om 13.00 uur gestart met het 2 tegen 2 biljarten door het sterk bezette deelnemersveld. Er werd gespeeld met een verliezers ronde.

In totaal werden er 7 prijzen uitgedeeld. De finale in de winnaars ronde werd gespeeld door Pieter Wytze Vlasman en Leo Kloosterman tegen Simon van der Weg en Andries Vlasman. De eerst genoemden wonnen de finale van het maatbiljarten. De winnaars in de verliezers ronde werden Gosse Reinder Kingma en Marcel Bandstra. Voorzitter H Brander reikte na afloop van de biljarttoernooi de prijzen uit Deze bestonden uit vleespakketten samengesteld door slagerij Smit.

Zaterdag 29 december werd het individueel toernooi gehouden. Verdeelt over de A, B en C klasse, er werd in deze klassen gespeeld volgens het poule systeem. In de C klasse gingen de prijzen naar Sjoerd Vlasman 1ste en Jaap Peter Zijlstra 2de. In de B klasse ging Evert van der Weg er met de 1ste prijs vandoor gevolgd door Gosse Reinder Kingma en Klaas Germ van der Weg. En Anton Keegstra was Piet van der Kooi te sterk af in de A klasse.

terug naar overzicht
Veel strijd bij biljartkampioenschap Ternaard
© Foto's: Bote Sape Schoorstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie