Verkiezingsprogramma Gemeentebelangen Dantumadiel

Dinsdag 13-02-2018
DAMWÂLD - Gemeentebelangen maakt als eerste partij in Dantumadiel haar verkiezingsprogramma openbaar op de nieuwe website www.gemeentebelangendantumadiel.frl. Het thema van het programma is “bestjoer fanút de mienskip”.

Uitgebreid programma

“Het verkiezingsprogramma is deze keer groter dan voorgaande programma’s. Het programma staat vol met concrete inspanningen. We verwachten in de komende periode de ruimte te krijgen om met meer onderwerpen bezig te gaan, omdat we twee lokale partijen hebben samengevoegd in één. Dat zou kunnen betekenen dat we met een grotere fractie in de raad actief kunnen zijn. Omdat je met meer mensen meer werk kunt verzetten, hebben we veel heldere actiepunten in het programma gezet” aldus de lijsttrekker van Gemeentebelangen Dantumadiel, Kees Wielstra.

Bestjoer fanút de mienskip

Het dienstbaar zijn aan de inwoners, de klanten van de gemeente, loopt als een rode draad door het programma. Voor het schrijven van het programma zijn vier speciale inloopavonden gehouden zodat inwoners onderwerpen konden aanleveren waarvoor de partij zich vanaf 2018 moet gaan inzetten. Uit die inloopavonden bleek dat de dienstverlening echt beter moet. De gemeente moet beter bereikbaar zijn en ambtenaren en bestuurders moeten zicht aan hun afspraken houden. Ook moet er veel aandacht zijn voor de verkeersveiligheid en voor het onderhoud van de openbare ruimte. Het verkiezingsprogramma is te vinden op de website

Eén lokale partij in Dantumadiel

Vanaf de installatie van de nieuwe gemeenteraad na de verkiezingen gaan Dantumadeel ’82 en LLD verder als Gemeentebelangen Dantumadiel. De partij staat voor het vertegenwoordigen van alle doelgroepen en alle inwoners in de gemeente.

terug naar overzicht

© Foto's: RTV NOF


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie