Vernielingen en gestolen waar bij VV Zwaagwesteinde

Vrijdag 13-04-2018
DE WESTEREEN - In de afgelopen weken heeft VV Zwaagwesteinde last gehad van meerdere vernielingen. Zo zijn de touwen van de vlaggenmasten en een aantal netten van de goals kapot gesneden. Daarnaast zijn er spullen gestolen, zoals net nieuw aangeschafte materialen voor het verplaatsen van de goals, een maaier, gereedschapskist en nog wat klein materiaal.

Het bestuur van de vereniging is zeer teleurgesteld in deze gang van zaken en vraagt zich af waarom vandalen het op de club hebben gemunt. In november vorig jaar waren er ook al diverse zaken rondom het clubgebouw en het MFA, zoals op de foto is te zien.

Naar aanleiding van deze vernielingen zijn er gesprekken geweest met het gebouwbeheer van het MFA over het mogelijk plaatsen van camerabewaking. Door de recente gebeurtenissen lijkt de noodzaak hiervoor steeds hoger te worden. De mogelijkheden hiervoor zullen verder worden onderzocht.

VV Zwaagwesteinde wil iedereen oproepen om gezamenlijk de ogen goed de kost te geven. De politie is reeds op de hoogte gesteld en zij zullen ook vaker gaan surveilleren rondom sportpark De Wieken. Getuigen kunnen eventuele informatie/tips melden via telefoonnummer: 0900-8844.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie