Vernieuwing bij Woudstra’s Bouwmaterialen en Houtbouw B.V.

Zondag 22-03-2020
BROEKSTERWÂLD - De klant heeft nog niks gemerkt, maar achter de schermen zijn er veranderingen gaande bij Woudstra’s Bouwmaterialen & Houtbouw B.V. te Broeksterwâld. Anne Woudstra vond het tijd om na 33 jaar het stokje over te dragen aan Jochum Hekstra.

Jochum Hekstra is inmiddels al acht jaar in dienst bij het bedrijf – hij weet dus exact wat er op de winkelvloer speelt. Sinds begin 2020 is Hekstra verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en is hij eigenaar van de zaak die alles levert voor op, in en rond huis en tuin.

Voormalig eigenaar Anne blijft werkzaam binnen het bedrijf, samen met Jochum zorgt hij op deze manier dat de opgebouwde expertise, kwaliteit en service die de klant gewend zijn, behouden blijft. Daarnaast blijft de naam ‘Woudstra’s Bouwmaterialen & Houtbouw Bv’ op de gevel prijken. Ook het ruime assortiment in bouwmaterialen en tuininrichting blijft zo uitgebreid als het was. Voor advies bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de onderneming: de koffie staat klaar in Broeksterwâld of neem een kijkje op www.woudstras.nl.

terug naar overzicht
Vernieuwing bij Woudstra's Bouwmaterialen en Houtbouw B.V.
© Foto's: Eigen foto

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie