VIDEO: Streekomroep RTV NOF en Omrop Fryslân versterken elkaar

Maandag 11-09-2017
DOKKUM - Het bestuur van Streekomroep RTV NOF tekende op woensdag 19 juli een samenwerkingsovereenkomst met Omrop Fryslân en RTV Kanaal 30. In deze overeenkomst is besloten om samen te werken bij calamiteiten, nieuwsonderwerpen en evenementen. Het eerste project waarbij dit tot uiting kwam is de Admiraliteitsdagen.

De vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF beginnen al enkele maanden voor aanvang van het evenement met de voorbereidingen. ,,Er zit veel tijd in dit project. Denk hierbij aan overleg met diverse partijen, maar ook het aansturen van veertig vrijwilligers kost veel energie”, aldus de projectgroep.

De lokale omroep ziet dit als een kans om de kwaliteit van de productie nog verder omhoog te stuwen. Zo kon er onder andere materiaal van Omrop Fryslân gebruikt worden. ,,Wij hebben een hele mooie regiewagen waar eigenlijk alles al ingebouwd zit, dus daarmee halen we een hele hoop werk uit jullie handen. Zo kunnen jullie weer tijd in andere dingen steken om dit nog beter in beeld te brengen”, aldus Douwe Boersma.

 

 

 

 terug naar overzicht
Streekomroep RTV NOF en Omrop Fryslân versterken elkaar


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie