Vijf mooiste elektronische cadeaus voor Kerst 2019 · Foto('s): 
RECLAME

Vijf mooiste elektronische cadeaus voor Kerst 2019

vrijdag 06 december 2019

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. De Kerst. Voor iedereen heeft het eigen betekenis en iedereen komt de feestdagen op een eigen manier door. Er worden diners georganiseerd, mensen gaan daagjes weg en veel mensen geven cadeaus aan hun naasten. Doe-cadeaus, cosmetica, tijdschriften, maar bijvoorbeeld ook elektronische apparaten. Wat zijn de vijf mooiste elektronische cadeaus voor kerst 2019?

Google Home

Dit elektronische apparaat is zeker een goed cadeau om met kerst te geven, of juist te krijgen. Het is een slimme speaker die je met je stem bedient. Het heeft verschillende functionaliteiten. Zo kan je vragen stellen, zoals wat het weer wordt. Je kunt streamingsdiensten of platformen aan Google Home koppelen, waardoor je er muziek mee kunt luisteren en het met jouw stem kunt besturen. Ook kan het apparaat het hart zijn van jouw Smart Home. Je kunt hem koppelen met geoptimaliseerde Smart Home apparaten, zoals jouw lampen en thermostaat, waardoor je de lampen ermee aan kunt doen of de verwarming hoger kunt zetten.

JBL Bluetooth Speaker

Met dit leuke cadeau kun je gelijk de kerstsfeer in huis krijgen, met de mooiste kerstmuziek. Deze Bluetooth speaker is er in verschillende soorten en maten te krijgen. De kleine koop je voor €28,94, een slag groter voor €99 of bijvoorbeeld als Boombox voor €351. Ook zijn ze in verschillende kleuren te krijgen, zoals zwart, blauw of soms ook met een patroon. Sommige varianten zijn waterdicht of hebben een USB-poort waar je bijvoorbeeld je telefoon aan kunt opladen.
De speakers hebben allen een goede accu waar je gedurende lange tijd muziek mee kunt luisteren en een goede geluidskwaliteit. Of je nu een groot of klein budget hebt, het is een ideaal cadeau om te geven (of krijgen) voor kerst.

Staafmixer

Dit is even een ander soort apparaat, namelijk voor in de keuken. Maar het is zeker ook een goed kerstcadeau. Het is namelijk multifunctioneel en je kunt er eenvoudig verschillende gerechten mee maken. Je zult waarschijnlijk vooral denken aan babyhapjes, maar hij is ook ideaal bij het maken van soepen of zelfs een taart. Multifunctionele staafmixers worden met een aantal accessoires geleverd, wat het eigenlijk een keukenmachine maakt. Bij een van de beste staafmixers, Bosch MSM67170 ErgoMixx , zit bijvoorbeeld een klopper, een hakmolen en een maatbeker. Kortom, een ideaal cadeau dat direct kan worden gebruikt voor het kerstdiner.

Nintendo Switch

Met dit cadeau moet je wel de intentie hebben om eens goed uit te pakken, hij is namelijk niet goedkoop. Voor €319 kun je er iemand enorm gelukkig mee maken. Deze game console is op vele plekken en manieren te gebruiken: Bij de TV-stijl koppel je hem aan de tv. Je kunt hierdoor makkelijker met een grotere groep gamen. Bij de Tafel-stijl gebruik je het scherm dat je met een standaard op tafel kan zetten. Dit is geschikt om met twee personen tegelijk te gebruiken. Bij de Handheldstijl maak je de Joy-Con-controllers vast aan het systeem, aan het scherm. Je kunt het apparaat hierdoor ook in de trein of in de auto gebruiken. Een cadeau voor jong en oud. Er is nu ook de Nintendo Switch Lite.

Airfryer

Ook dit cadeau zou je direct bij het kerstdiner kunnen gebruiken. Met een Airfryer maak je het koken een stuk gemakkelijker. Het apparaat is geschikt om mee te braden, bakken, grillen, stomen en frituren. Er wordt weinig olie gebruik en helemaal geen frituurvet. Dit geldt niet voor alle goede airfryers dus doe wel de airfryer test. Wil je dus even een gemakkelijker hap, dan maakt dit apparaat dat de keuze groter wordt dan alleen een snack uit de frituur of een pizza.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?