Vijfde editie Regionale Meidenvoetbalschool

Vrijdag 19-04-2019
HARKEMA - Meisjesvoetbal staat volop in bloei bij VV Harkemase Boys en volgende week organiseert deze club vrijdag 26 april alweer voor de vijfde keer de Regionale Meidenvoetbalschool. Ook deze keer weer de gebruikelijke begeleiding van professionele en gediplomeerde veld- en keepertrainers.

Heb je talent of voetbal je gewoon lekker voor je plezier? Speel je bij de Boys of ergens anders? Geen probleem, ze willen graag alle meiden in de regio in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan deze meidenvoetbalschool van VV Harkemase Boys. Het doel hiervan is om alle deelnemers met plezier deel te laten nemen aan een aantal hoogintensieve trainingsvormen. Dit alles onder begeleiding van ervaren trainers én speelsters van het MO17-1 team op het hoofdveld van VV Harkemase Boys. De meidenvoetbalschool wordt mogelijk gemaakt door de supersponsoren van de jeugdafdeling van VV Harkemase Boys.

Aanmelden kan via het e-mailadres meiden@harkemaseboys.nl Geef je naam, geboortedatum, woonplaats en eventueel de voetbalclub op waar je nu speelt. Schrijf je snel in want VOL=VOL!

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie