Vivezza Trio trad op in de Maartenskerk in Kollum

Zondag 10-02-2019
KOLLUM - Op zondag 10 februari, trad het Vivezza Trio op in Maartenskerk in Kollum. Het Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieerde van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern.

Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste. Angélique Heemsbergen. Het trio verbindt muziek en publiek door gesproken toelichtingen. Inger van Vliet, violiste, studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam waar zij in 2009 haar Bachelor diploma met goed resultaat behaalde. Daarna werd zij aangenomen voor de opleiding Master Solo/Excellence aan het Conservatorium van Utrecht, waar zij in 2011 afstudeerde.

Nicole van Jaarsveld studeerde klarinet aan het Conservatorium van Utrecht en aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Haar masteropleiding kamermuziek rondde ze af aan het Utrechts Conservatorium met uitstekend resultaat. Haar voorliefde voor kamermuziek uit ze in verschillende ensembles. Naast het Vivezza Trio speelt Nicole bij Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld, het Williams Quintet en het Classic Jazztet.

Angélique Heemsbergen, pianiste, speelde concerten in Het Concertgebouw en Vredenburg Leeuwenbergh. Daarnaast was ze meerdere malen live te horen op Radio 4. Als soliste was ze te horen met Gershwins Rhapsody in Blue en in de serie Sirenen van Stichting PodiumTalent Nederland. Als kamermusicus speelt ze in Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld, het Vivezza Trio, het Veldtbergen trio, het Williams Quintet en Classic Jazztet. Daarnaast begeleidt ze bij diverse gelegenheden solisten en koren. Ze spelen werken van o.a. Shostakovich, Dvořák en Tchaikovsky

Meer informatie over deze concerten op www.maartenskerkconcerten.nl.

terug naar overzicht
Vivezza Trio trad op in de Maartenskerk in KollumVivezza Trio trad op in de Maartenskerk in KollumVerslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Harteklanken
09:00-11:00 | Klankbord
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow
14:00-17:00 | De Simmer
17:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Hollandse toppers
20:00-23:00 | Hollands op zijn best
23:00-00:00 | Hollandse Nacht
Klik hier voor programma- informatie