Vliegen vanaf Eelde: heerlijke zonbestemmingen voor het ultieme vakantiegevoel

Woensdag 09-01-2019
DOKKUM - Verlang je ook naar een heerlijke zonvakantie waarbij je lekker kunt opladen? Een vakantie waarbij je even helemaal niks moet en relaxen centraal staat? Hoe fijn is het om te genieten van fantastisch eten en de warme zonnestralen op je huid? Dat klinkt als een welverdiende reis met als bestemming: de zon. Vanaf vliegveld Eelde kan je voortaan vliegen naar deze fantastische zonbestemmingen, waardoor je een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat. Ontdek bijvoorbeeld het zonnige Mallorca en geniet van deze mooie zonbestemming in Spanje. Goede reis!

Maak een stedentrip of boek snel een last-minute

Vliegen vanaf Eelde (in Groningen) is voor veel vakantiegangers de ideale manier om met het vliegtuig naar een Europese vakantiebestemming te gaan. Daardoor kiezen ook steeds meer reizigers uit deze regio voor dit fijne vliegveld; je bent in een korte tijd op jouw zonbestemming! Vlieg bijvoorbeeld naar Spanje, waar je relatief veel zonuren hebt. Zo kan je een stedentrip maken of lekker genieten van een zon, zee en strand vakantie. De tapas en sangria, waar Spanje natuurlijk bekend om staat, staan al voor je klaar! Waar jouw reis ook naartoe gaat; hou er rekening mee dat je voortaan dus ook gemakkelijk en snel het vliegtuig kunt pakken vanaf Eelde!

Vliegveld Eelde is toegankelijk en klantvriendelijk

Vanaf Eelde kun je rechtstreeks vliegen naar Mallorca en steeds meer passagiers kiezen ervoor om deze kans te benutten! Heel begrijpelijk, want eenmaal in Mallorca kan je genieten van het ultieme vakantiegevoel. Vliegveld Eelde is lang niet zo populair als Schiphol, maar kent wel veel voordelen. Zo hoef je niet lang in de rijen te staan bij het inchecken en het vliegveld is ook nog eens goed bereikbaar. Je betaalt er minder parkeerkosten en de vertrektijden zijn er ook erg aantrekkelijk. Hier kunnen luchtvaartmaatschappijen namelijk nog kiezen hoe laat zij willen vertrekken waardoor er meer ruimte is om het voor de klant zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Heb jij al een keer vanaf dit vliegveld gevlogen? Het is zeker het overwegen waard!

Rechtstreeks vliegen van Eelde naar Mallorca

Pak je de rechtstreekse vlucht vanaf Eelde naar Mallorca? Dan geniet je al snel van hagelwitte stranden en de indrukwekkende blauwe kleur van de zee. Het Spaanse eiland staat bekent om haar gastvrijheid en kindvriendelijke accommodaties en bezienswaardigheden, waardoor je er heerlijk kunt ontspannen met het hele gezin. Ontdek bijvoorbeeld de stad Palma de Mallorca of de oude binnenstad om het eiland nog beter te leren kennen. Vanaf vliegveld Eelde zijn er genoeg andere zonbestemmingen dan Spanje die je kunt bereiken en waar je het ultieme vakantiegevoel kunt ervaren. Ontdek het zelf en bekijk wat er mogelijk is voor jou. Geniet van jouw onvergetelijke vakantie en een goede vlucht toegewenst!

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Harteklanken
09:00-11:00 | Klankbord
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow
14:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Hollandse toppers
20:00-23:00 | Hollands op zijn best
23:00-00:00 | Hollandse Nacht
Klik hier voor programma- informatie