VV Kollum bedankt sponsoren en vrijwilligers

Woensdag 21-06-2017
KOLLUM - Tevreden en enorm dankbaar kijkt het bestuur van vv Kollum terug op de festiviteiten in het kader van hun 75-jarig jubileum. Het feest begon op 3 maart 2017 met de officiële receptie en werd afgelopen zaterdag afgesloten met een reünie, een voetbalwedstrijd tussen vv Kollum 1 en het RTL 7 sterrenteam en het optreden van Jan Smit in de feesttent.

Tussen genoemde activiteiten door was er een vol programma voor jong en oud onder prachtige weersomstandigheden. Dit alles werd georganiseerd door een speciaal in het leven geroepen jubileumcommissie en werd mede mogelijk gemaakt door een enorme groep vrijwilligers en sponsoren die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan dit enorme succes.

Ook gaat er dank uit naar de buurtgenoten die de overlast die zo’n feest toch met zich meebrengt hebben geaccepteerd. Ze hebben vv Kollum en het dorp Kollum hiermee weer fantastisch op de kaart gezet. Wat een inzet en een saamhorigheidsgevoel bij de club. Daarom alle vrijwilligers, alle sponsoren, alle buurtgenoten, alle deelnemers heel erg bedankt. Ze kunnen met trots en voldoening terugkijken op een week die zijn weerga niet kende.

terug naar overzicht

© Foto's: Roel Bergsma


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie