VV Surhuisterveen tijdens winterstop een weekend naar Benidorm · Foto('s): eigen foto
  eigen foto

VV Surhuisterveen tijdens winterstop een weekend naar Benidorm

maandag 27 januari 2020

In navolging van vele betaald voetbalclubs en de laatste jaren steeds meer amateurclubs zocht vv Surhuisterveen ook de warmte op in Spanje. Een lang weekend verbleef men in Benidorm om zich op te maken voor de tweede helft van de competitie.

Er werd volop getraind en een wedstrijd tegen het zaterdag team van de Dijk gespeeld. Daarnaast was er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en een hoogte punt daarvan was een rondleiding in het Estadio Mestalla Valencia, de thuishaven van Valencia.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?