Weer feesten in Bowling- en Zalencentrum Dokkum

Woensdag 10-01-2018
OOSTRUM / DOKKUM - In het Bowling- en Zalencentrum bij Dokkum worden vanaf eind januari weer een aantal grote feesten georganiseerd. De eerste editie is er eentje met een aantal stevige rockbands en wordt gehouden op zaterdagavond 27 januari.

“Het is inmiddels alweer enkele jaren geleden dat we grote feesten hielden”, vertelt Sape Woudman van de feestlocatie. “Daar kregen we steeds vaker vragen over, dus het werd weer eens tijd om wat leuks te organiseren”. De ‘Tribute rock night’ is de eerste van een reeks optredens die in het eerste kwartaal van 2018 gepland staan.

Regionaal talent en ervaren tributebands
Drie bands zorgen zaterdag de 27e voor een stevige avond muziek in het Bowling- en Zalencentrum te Oostrum. Damaged Justice is de band die regel-matig een van de beste, zo niet dé Metallica tribute band van Nederland wordt genoemd. Sinds 2012 staan de mannen van 16 Dollars op het podium als Volbeat tribute band. Met hun roots in het stevigere metalwerk laat deze band de nummers van het Deense Volbeat vol enthousiasme horen. De band die het dichtst bij huis speelt is Sackback uit Dokkum. De in 2013 opgerichte band speelt naast eigen nummers covers van: Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, Kiss, Dio, Iron Maiden en vele anderen.

Kaartverkoop
Kaartjes van € 10,- per stuk zijn te reserveren door te mailen naar info@bowlingdokkum.nl ovv rock tribute.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie