Werkgroep “Broodje KK”

Donderdag 02-01-2014
DOKKUM - De “Broodje KK” bijeenkomsten worden gehouden op de tweede woensdag van de maand in hotel De Posthoorn te Dokkum. Voor de prijs van €11,- wordt tussen 12.00 en 14.00 uur een lunchpauze programma aangeboden.
De inloop met een kopje koffie is tussen 11.30 en 12.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur vindt het gastoptreden plaats, dat kan annex zijn met muziek, toneel, wetenschap, historie. Kortom kunst of cultuur in de ruimste zin. Na dit optreden kunnen de aanwezigen genieten van een uitgebreide lunch. Voor de komende periode staat het volgende op het programma.


WOENSDAG 8 JANUARI
Mevr. Jantsje Oost. Met gedichten, textiel en muziek neemt ze ons mee in haar idealen, dromen en fantasieën. Horen, zien en voelen spelen een grote rol bij datgene wat zij onder de aandacht brengt.

WOENSDAG 12 FEBRUARI
Dirk Hakze beeldend kunstenaar. Zijn creatieve uitingen komen tot stand onder de invloed van muziek die op dat moment een grote rol speelt.

WOENSDAG 12 MAART
Theo Kuipers van Tresoar in Leeuwarden zal het een en ander vertellen over dit unieke historische centrum. Het letterkundig museum is hier ondergebracht, maar mensen die geïnteresseerd zijn in genealogie kunnen hier ook terecht. Hij zal ons laten zien dat vanuit onze eigen stoel heel veel gegevens opgevraagd kunnen worden.

WOENSDAG 9 APRIL
Ijsbrandt van Slooten verzorgt een lezing over gebruiken en voorwerpen bij rouw en trouw. Een groot gedeelte van zijn verzameling zal hij tentoonstellen.

WOENSDAG 14 Mei
Mevr. Jansen (Wetterskip Fryslân) zal vertellen over de waterbeheersing, toegespitst op het waterbeheer in Noordoost Fryslân.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie