Gemeentebestuur Dantumadiel bezoekt Logistiek Centrum De Westereen · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Gemeentebestuur Dantumadiel bezoekt Logistiek Centrum De Westereen

donderdag 17 januari 2019

Vorige week was het college van B en W op bezoek bij het Logistiek Centrum in De Westereen. Op deze bedrijfslocatie worden studenten van de opleiding Logistiek van ROC Friese Poort door ‘echte’ praktijksituaties voorbereid op het toekomstige werkveld.

Zij werken voor meerdere opdrachtgevers uit de regio. De wethouders, de burgemeester, en bedrijvencontactfunctionaris kregen een rondleiding door het gebouw. En spraken met een brede delegatie van de mbo-instelling en een drietal ondernemers. Het college is erg enthousiast over dit initiatief in de regio.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?