Wethouders ondertekenen Direct Duidelijk-deal · Foto('s): Gemeente Noardeast-FryslÂn
  Gemeente Noardeast-FryslÂn

Wethouders ondertekenen Direct Duidelijk-deal

dinsdag 10 december 2019

Dinsdagmiddag organiseerde de Direct Duidelijk-brigade van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een regiobijeenkomst in Dokkum voor alle Friese gemeenten. Gemeenten kunnen zich bij de campagne aansluiten door het ondertekenen van de Direct Duidelijk-deal. En dat deden wethouders Rommy Kempenaar en Pytsje de Graaf van respectievelijk gemeente Dantumadiel en Noardeast-Fryslân na afloop van de regiobijeenkomst.

Daarmee spreken ze af dat beide gemeenten beleid gaan maken om direct duidelijk te communiceren, dat ze vastleggen wat er precies verbeterd moet gaan worden en hoe zij deresultaten daarvan gaan beoordelen. Medewerkers worden in 2020 getraind in het schrijven van diverse teksten, van brieven en e-mails tot raadsvoorstellen en B&W-adviezen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?