Winnende dames DOS zetten sponsors en trainer in het zonnetje

Dinsdag 21-05-2019
KOLLUMERZWAAG - De dames van volleybalvereniging DOS uit Kollumerzwaag hebben hun beide sponsors Reitsma Timmerwerken en Staalbouw Greijdanus B.V. in het zonnetje gezet.

Het team, dat getraind wordt door Jan van Slageren, doet sinds september vorig jaar voor het eerst mee met de dorpencompetitie in Ferwert. Aan het einde van dit volleybalseizoen kunnen zij zeer tevreden terugblikken. Zowel de voor- als de nacompetitie en het eindtoernooi werden afgesloten met een eerste plaats. Zij hopen het volgende seizoen nog meer uit zichzelf te kunnen halen.

Beide sponsors kwamen naar de training van het team voor een fotomoment. Op hun beurt verrasten zij hun sponsors en trainer met een bloemetje. Daarmee bedankten zij Reitsma Timmerwerken voor de trainingspakken en tassen, Greijdanus Staalbouw B.V. voor de tenues en Jan van Slageren voor zijn trainingen.

Reitsma Timmerwerken, gevestigd aan het Boskloantsje in Kollumerzwaag is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het machinaal vervaardigen van (hard)houten kozijnen, ramen, deuren en trappen.

Greijdanus Staalbouw B.V. is een modern staalconstructiebedrijf en al 50 jaar een begrip in Kollumerzwaag en wijde omgeving. Het bedrijf is gevestigd in een pand aan de Harm Smidswei. Een modern gebouw met een grote werkplaats waar zij zich bezighouden met staalbouw in de ruimste zin.

Foto v.l.n.r achter: Klaske de Vries, Coby van den Broek, Antje Drijfhout, Boukje de Beer, Jan van Slageren (trainer), Jacob de Beer (sponsor Reitsma Timmerwerken)
v.l.n.r. voor: Gerda Greijdanus (sponsor Greijdanus Staalbouw B.V.), Sanne Dijkstra, Janny van der Heide, Geraldine Haverkamp

terug naar overzicht
Verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie