Winst voor volleybaldames promotieklasse Kwiek-de Roeken/DVC

Zondag 04-11-2018
NIJLâN - Afgelopen donderdag 1 november j.l. stond O.T.I.B. uit Nijlân op het programma, de nummer 3 van de competitie. Op dit moment staan de dames van Kwiek-de Roeken/DVC 6e op de ranglijst in de promotieklasse. Het beloofde een mooie en spannende avond te worden.

Door een mooie serve serie van Elske Anke Zijlstra was er meteen een dikke voorsprong van 11-0 in de eerste set, waardoor de eerste set naar Kwiek-de Roeken/DVC ging (25-18). De tweede en derde set kwam O.T.I.B. beter in hun spel en konden het thuisspelende team niet een voorsprong opbouwen. Helaas verloor Kwiek-de Roeken/DVC de tweede (21-25) en derde set (26-28). De vierde set werd door Kwiek-de Roeken/DVC met de nodige wissels gewonnen (25-21).

De dames van Kwiek-de Roeken/DVC begon rommelend aan de vijfde set en kwam zo uiteindelijk op een achterstand van 7-13; dit leek een te groot gat, maar de dames van Kwiek-de Roeken/DVC hebben het tegendeel bewezen! Het team kwam sterk terug en wonnen met 15-13. Eindstand 3-2, winst voor Kwiek-de Roeken/DVC. Na afloop van de wedstrijd nog even op de foto met de sponsor van de nieuwe shirts en broekjes; Hugo en Jolanda Veenker.

Foto: boven vlnr; Sponsor Hugo Veenker, Sjoukje v/d Bijl-Lolkema, Christina v/d Ploeg, Anke Sanne Raap, Jildou Visser, Binny Dijkshoorn-Dijkstra, Rianne Pasma, sponsor Jolanda Veenker.

Onder vlnr; Marjan Kuperus, Deborah Winter, Bianca v/d Bos, Femke Dijkstra. Afwezig: Charina Sikkes.

© Verslag: Marjan Kuperus

terug naar overzicht
Winst voor volleybaldames promotieklasse Kwiek-de Roeken/DVC
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie