WTOC zet goede reeks voort · Foto('s):

WTOC zet goede reeks voort

zondag 11 november 2018

Om 15.00 werd er in Franeker afgetrapt tussen de nummer 3 en de nummer 5 in de 4e klasse B. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden waarin beide ploegen koste wat het kost voor de 3 punten zouden gaan.

In de 2e minuut was het al bijna raak voor Franeker, spits Jeffrey Geurtin liet Geoffrie Hoiting gelijk warm worden en schoot rakelings over het doel van WTOC. Beide ploegen konden niet in de wedstrijd komen in de eerste 25 minuten, WTOC nam de overhand in de resterende minuten. Vanuit de achterhoede werd Jilles Bosma in de 30e minuut bediend en na wat briljante acties met Tedo de Bruin kon Jilles Bosma zijn team op de 0-1 voorsprong zetten.

WTOC begon de tweede helft sterk, alle duels werden gewonnen en dat smaakte naar meer. Na een forse overtreding op Jilles Bosma, wat direct rood had moeten zijn. Maar werd door scheidsrechter Melvin Schuurman bestraft met een gele kaart. Hier waren een aantal spelers het niet mee eens, Jilles Bosma kreeg zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten met een zware blessure en de rode kaart. De scheidsrechter vond dat de spelers moesten afkoelen in de kleedkamer waardoor het spel even stil kwam te staan. In de 65e minuut werd de wedstrijd weer hervat met een vrije trap voor WTOC, vanuit deze vrije trap kopte Jan Smid, aangeraakt door Tedo de Bruin, de 0-2 binnen.

In de 80e minuut kwamen beide ploegen met 10 man te staan na een rode kaart op Franeker Spits Jeffrey Geurtin. In de slotfase mocht Berend Jan Prins ook nog zijn traptechniek oefenen en schoot rakelings naast. Al met al een wedstrijd waarin WTOC de overhand had. Voor volgende week staat Harkema Opeinde op het programma, ook hier wordt verwacht dat WTOC de goede reeks gaat doorzetten.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00