Youfone verkozen tot beste provider van Friesland

Donderdag 01-08-2019
DOKKUM - Youfone wint de Award voor beste sim only provider in de provincie Friesland. Inwoners van de provincie hebben tien concurrenten in de markt beoordeeld op verscheidene categorieën. Partij Youfone won in meer dan drie van deze categorieën. Dit wordt duidelijk uit grootschalig onderzoek van sim only vergelijker SimOnly.nl.

Simyo winnaar beste provider heel Nederland

Helaas heeft Youfone landelijk niet de hoofdprijs mee naar huis genomen. Deze ging voor het tweede jaar op rij naar concurrent Simyo. De provider heeft opnieuw de meeste tevreden gebruikers van het land en wist een gemiddelde score te behalen van 8,7 uit de 10. Dit is een klein percentage hoger dan Youfone en Simpel, die beiden een gemiddeld cijfer van 8,6 behalen. Dit blijkt uit een recente enquête onder 1100 sim only abonnees.Op zoek naar het ultieme belbereik, meest betrouwbare internet en de minste storingen? Denk dan aan Simyo. Met alle drie de categorieën werd de partij als beste beoordeeld. Daarnaast blijkt ook dat de meeste deelnemers de prijs van een abonnement het belangrijkste vinden. Zo kiest het merendeel (40%) van de deelnemers voor een goedkoop abonnement van tussen de één en tien euro per maand. Onder 50-plussers kiest zelfs 60% hiervoor.

De Award voor beste klantenservice van 2019 gaat wel naar Youfone. Dit is niet zonder verrassingen. De klantenservice van de partij werd vorig jaar als een van de slechtste beoordeeld. Dit jaar ontving het zelfs een 8,4 op landelijk niveau. Concurrerende partijen, KPN, Vodafone, Telfort en Simyo schoten net tekort met een score van 8,1. De telefonische klantenservice blijkt nog steeds het meest gebruikt. Ruim tweederde van de deelnemers geeft aan voorkeur te hebben voor de telefoon. De webservice komt op de tweede plaats.

Bekijk voor meer informatie het volledige onderzoek rondom de Sim Only Awards op simonly.nl/simonly-awards.

terug naar overzicht


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie