Youfone verkozen tot beste provider van Friesland · Foto('s): 

Youfone verkozen tot beste provider van Friesland

donderdag 01 augustus 2019

Youfone wint de Award voor beste sim only provider in de provincie Friesland. Inwoners van de provincie hebben tien concurrenten in de markt beoordeeld op verscheidene categorieën. Partij Youfone won in meer dan drie van deze categorieën. Dit wordt duidelijk uit grootschalig onderzoek van sim only vergelijker SimOnly.nl.

Simyo winnaar beste provider heel Nederland

Helaas heeft Youfone landelijk niet de hoofdprijs mee naar huis genomen. Deze ging voor het tweede jaar op rij naar concurrent Simyo. De provider heeft opnieuw de meeste tevreden gebruikers van het land en wist een gemiddelde score te behalen van 8,7 uit de 10. Dit is een klein percentage hoger dan Youfone en Simpel, die beiden een gemiddeld cijfer van 8,6 behalen. Dit blijkt uit een recente enquête onder 1100 sim only abonnees.

Op zoek naar het ultieme belbereik, meest betrouwbare internet en de minste storingen? Denk dan aan Simyo. Met alle drie de categorieën werd de partij als beste beoordeeld. Daarnaast blijkt ook dat de meeste deelnemers de prijs van een abonnement het belangrijkste vinden. Zo kiest het merendeel (40%) van de deelnemers voor een goedkoop abonnement van tussen de één en tien euro per maand. Onder 50-plussers kiest zelfs 60% hiervoor.

De Award voor beste klantenservice van 2019 gaat wel naar Youfone. Dit is niet zonder verrassingen. De klantenservice van de partij werd vorig jaar als een van de slechtste beoordeeld. Dit jaar ontving het zelfs een 8,4 op landelijk niveau. Concurrerende partijen, KPN, Vodafone, Telfort en Simyo schoten net tekort met een score van 8,1. De telefonische klantenservice blijkt nog steeds het meest gebruikt. Ruim tweederde van de deelnemers geeft aan voorkeur te hebben voor de telefoon. De webservice komt op de tweede plaats.

Bekijk voor meer informatie het volledige onderzoek rondom de Sim Only Awards op simonly.nl/simonly-awards.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact