Meint de Vries

maandag 18 februari 2019

In de jacht op koploper Nieuw Roden blijft het zaalteam van De Wâlden winnen. Vrijdagavond werd in de Sikkemahal te De Westereen Ens met 7-1 verslagen. De Wâlden ging veel efficiënter om met de kansen dan Ens dat telkens Jessica Jurg op hun weg vond.

Ook deze avond stond de Drentse weer een geweldige partij te keepen. Zij moest in de eerste helft maar liefst drie keer ingrijpen bij een één tegen één situatie. Daartegenover stond de doeltreffendheid van Lisa Grendel en Marije Miedema die beiden voor rust twee keer wisten te scoren. Neeltsje Visser deed vanzelfsprekend ook weer een duit in het zakje waardoor de ruststand op 5-1 werd bepaald. Na rust viel er lange tijd niet veel te genieten, toch ging het publiek met een tevreden gevoel naar huis.

In de laatste minuut was het Lisa Grendel die uit een vlot lopende aanval scoorde en wist Thirza Leistra zowaar uit een vrije trap te een doelpuntje mee te pikken. Toen was het voor scheidsrechter en oud-schoolmeester Rienk de Boer de hoogste tijd om de wedstrijd te beëindigen, zijn biezen te pakken en op de fiets richting Surhuisterveen te vertrekken. Wedstrijdbalsponsor was deze keer Koelvisie uit Drachten, dé specialist in klimaatbeheersing en warmtepompinstallaties, installatie, onderhoud en reparatie.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00
  • 08:00 - 10:00
  • 10:00 - 12:00
  • 12:00 - 14:00
  • 14:00 - 18:00
  • 18:00 - 20:00
  • 20:00 - 22:00