Zaalteam VIOD kan definitief een streep door het kampioenschap zetten

Zondag 11-02-2018
DRACHTEN - Voor de vierde op rij verloor VIOD dit seizoen van koploper Drachtster Boys. In de competitie kwamen de Drachsters drie keer als overwinnaar uit de strijd. Tijdens het OFK verloor VIOD na het nemen van strafschoppen.

In de Snij Noord hal was VIOD vrijdagavond kansloos, mede door eigen blunders. Het begon met Aafke de Hoek die de bal slordig verspeelde aan Annie Postma, die daarna keepster Geeske van der Meulen kansloos liet. VIOD verkleinde de 2-0 achterstand tot 2-1 door een prachtig doelpunt. Marije Miedema soleerde door de verdediging van Drachtster Boys en na een dubbele één-twee wist Lisa Grendel te scoren. Dezelfde speelster ging daarna de mist in.

Zonder rugdekking en met twee speelsters van Drachtster Boys op haar huid raakte zij de bal kwijt en boem de 3-1 stond op het scorebord. Ook in de tweede helft liep VIOD achter de feiten aan en uiteindelijk won de toekomstige kampioen dik verdiend met 6-3. VIOD heeft nog één kans om zich enigszins te revancheren. Op 22 februari ontmoeten beide teams elkaar in de sporthal de Houtmoune te Buitenpost in het kader van de halve finale in de strijd om de KNVB-beker.

© Verslag: Jouke Damsma

terug naar overzicht
Zaalteam VIOD kan definitief een streep door het kampioenschap zetten!Zaalteam VIOD kan definitief een streep door het kampioenschap zetten!Verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Willem Rienk Miedema


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie