Zeer druk bezochte stookdag bij Wijma Haarden

Zondag 21-10-2018
DE WESTEREEN - Afgelopen zaterdag was er een stookdag bij Wijma Haarden waar iedereen de laatste nieuwe snufjes in haardenland kon bewonderen, veel aandacht was er voor Altech Speksteenhaarden, Wijma Haarden is één van de grootste leveranciers op dit gebied van speksteen haarden en Altech had voor deze gelegenheid een showcontainer met de complete collectie naar Fryslân gestuurd.

Voor een hapje en drankje werd gezorgd door Petra Waijenberg van Waijenberg Wijnadvies en natuurlijk de nieuwe Peet´s dúmke bonbon. Deze wijnen en heerlijke bonbons vonden gretig aftrek bij de klanten. Voor een gratis interieur advies van Esther Bolt van Livin´Color was zeer veel belangstelling gedurende de hele dag, deze topstyliste was een waar succes en de klanten gingen met prachtige ideeën naar huis.

Hoogtepunt van de dag was uiteraard ook de uitreiking van de win en deel actie op Facebook, maar liefst vier personen maakten kans op de schitterende prijzen, de hoofdprijs werd uiteindelijk gewonnen door de Familie Bergsma uit Feanwâlden met een schitterende vakantie voor twee personen beschikbaar gesteld door Amelander Chalets. Verder was er een zeer luxe wijnpakket beschikbaar gesteld door Waijenberg wijnadvies en een volle houtmand met producten om heerlijk te stoken van Wijma Haarden, ook was door Livin´Color een woon accessoires set beschikbaar gesteld. Al met al een topdag bij Wijma Haarden.

terug naar overzicht
Het stookdagteam tijdens stookdag bij Wijma HaardenVeel belangstelling in de winkel tijdens stookdag bij Wijma HaardenMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Erik Visser


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie