Zeer geslaagde avond amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum

Donderdag 22-06-2017
BURUM - Het bestuur en de leden hadden een uitnodiging rondgebracht in de Oosthoek van Kollumerland c.a. en in Kollum. Op de uitnodiging stond dat iedereen die een avondje wil zingen, langs kan komen. Zingen maakt je blij.

“To make you happy” stond op de flyer. Je wordt er niet alleen blij van maar je maakt ook een ander blij. Amusementskoor “Haven in zicht” wil er zijn voor een breder publiek met eigentijdse liederen. Op woensdagavond 21 juni was de tweede inloop zangavond. Afwachten of er wel belangstellenden zouden komen. Het werd een fantastische avond met enthousiaste gasten. Het koor en de aanwezigen genoten zichtbaar.

In de pauze tijdens de koffie werden de gasten en het koor getrakteerd op een stukje oranjekoek van Bakker A.J. van der Bijl uit Kollum. Na de pauze mengden de gasten zich tussen de koorleden en werd het een echte zang happening. Ierse folksongs, popsongs en Friese liedjes werden met verve gezongen onder leiding van de vaste accordeonisten Truida van Santen en Jozé Boon.

Na afloop kregen zowel koorleden als gasten een drankje aangeboden door het bestuur en de beheerder van het dorpshuis “Toutenburg” Renze Poortinga. Slager Notenbomer uit Kollum had voor iedereen een hartig hapje klaargemaakt. Denkt u nu: “Ik had ook wel zo’n open repetitie mee willen maken, maar …”

Iedereen krijgt een herkansing na zomervakantie. Op woensdag 13 september gaan ze op herhaling en bieden ze gasten, oud-leden en andere belangstellenden de mogelijkheid een avondje te zingen. Wilt u na deze avonden lid worden dan is de eerste repetitieavond na de zomervakantie op woensdag 20 september om 20.00 uur onder leiding van de zangcoach Hans Eijsink uit Groningen.

 

terug naar overzicht
Zeer geslaagde inloop zangavond van het amusementskoor “Haven in Zicht” Zeer geslaagde inloop zangavond van het amusementskoor “Haven in Zicht” Meer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie