Zilver voor dames CGV Wardy Kollum

Zondag 09-06-2019
OSS - Zaterdag 8 juni 2019 was het zover: de Nederlandse kampioenschappen voor de D/E lijn in Oss. Voor CGV Wardy Kollum deden hier Nathalie Terpstra, Yvonne Talsma en Annyk de Vries aan mee, als E-junioren trio.

De dames hebben alle rondes doorstaan van plaatsingswedstrijden, de Friese- en districtskampioenschappen en de halve finale. Nu mochten ze ook op het laatste station hun oefening aan de jury tonen. Het gehele seizoen heeft dit team mooie oefeningen laten zien en een aantal medailles in ontvangst mogen nemen.

De dames hadden een paar trainingen gemist maar met goede moed begonnen ze de aan de wedstrijd in Oss. Hier lieten ze zien dat ze zeker niet onderschat mochten worden. Met een strakke oefening, en dit keer ook technisch een enorme verbetering ten opzichte van de vorige keer, werd het spannend tot de laatste concurrent was geweest. Uiteindelijk mochten Nathalie Terpstra, Yvonne Talsma en Annyk de Vries de zilveren medaille in ontvangst nemen en zich tweede van Nederland noemen!

terug naar overzicht
Zilver voor dames CGV Wardy Kollum
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie