Vier medailles voor SV Damwoude · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Vier medailles voor SV Damwoude

maandag 09 maart 2020

Zaterdag 7 maart vond de tweede plaatsingswedstrijd voor wedstrijd groep 3 plaats in Buitenpost. In de eerste ronde was het de beurt aan Anna Wietske Haakma, Nathalie Wijnsma en Charissa de Vries (pupil 1 D3). In een groot en sterk deelnemersveld van 25 turnsters werd Nathalie dit keer 13e, Annawietske 9e en Charissa mocht het hoogste podium beklimmen en goud in ontvangst nemen.

Ook Laura Dijkstra, Alicia Naomi Hoekstra, Lysanne Visser en Femke Sara Kooistra turnden in de eerste ronde (pupil 1 D4). Lysanne mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen Femke heeft een goede wedstrijd gedraaid en heeft zich een stuk verbeterd ten opzichte van de vorige wedstrijd! Femke is heel knap 9e geworden. Laura behaalde een mooie 4e plaats en mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen. Alicia heeft een nette wedstrijd gedraaid. Ze behaalde vandaag een mooie 6e plaats van de 20 turnsters.

In de 3e wedstrijd was het de beurt aan Sylvia van der Meulen (jeugd 1 D2). Sylvia turnde een strakke wedstrijd en mocht opnieuw het hoogste podium beklimmen en goud in ontvangst nemen. Ook Johanna Dijkstra, Ivanka Lei, Janine Babois en Mirthe Dijkstra waren in ronde 3 aan de beurt (pupil 2 D4). Mirthe werd 10e, Janine 9e, Ivanka 8 en Johanna volgde op plek 7. Ze wachten de doorstroming voor de Friese kampioenschappen nog even af.

Vier medailles voor SV Damwoude · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact