Achtste Admiraliteitsdagen officieel geopend

Vrijdag 07-09-2018
DOKKUM - Vrijdagavond tijdens de Night of the Praams werden de Admiraliteitsdagen officieel geopend door Syb van der Ploeg die het Franse nummer ‘Les Lacs du Connemara’ zong in samenwerking met Iris, Elske, Nienke, Yasmina, The Dancefactory en Opus3. Het nummer werd omgebouwd tot ‘Wetter, klaai en san’.  Tegelijkertijd werd het nieuwe logo van de gemeente Noardeast-Fryslân bekend gemaakt.

De eerste activiteiten van de Admiraliteitsdagen waren eerder al van start gegaan. Het begon op donderdagavond met de Univé Slag om Noardeast-Fryslân en de officiële doop van het Skûtsje Stêd Dockum. Tevens waren er vrijdagmiddag al een tal van activiteiten door de stad heen. Vrijdagavond werden de sponsors van het Maritieme festival uitgenodigd voor een sponsordiner in het Kald Kletske.

Na de opening van de achtste editie van de Admiraliteitsdagen ging de Night of the Praams van start, met optredens van onder andere Syb van der Ploeg en Elske DeWall. Later dit weekend zijn er nog optredens van onder andere Waylon en André Hazes op het hoofdpodium.

De Admiraliteitsdagen zijn dit jaar van 6 t/m 9 september. Streekomroep RTV NOF doet het hele weekend live verslag via radio, televisie, onze website en social media.

terug naar overzicht
Achtste Admiraliteitsdagen officieel geopendAchtste Admiraliteitsdagen officieel geopend
© Foto's: Bote Sape Schoorstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie