Acro goud TGD teams · Foto('s): eigen foto's
  eigen foto's

Acro goud TGD teams

maandag 17 februari 2020

In Oosterwolde werd de Valentijnscup georganiseerd op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari. In dit weekend mogen de teams hun oefening laten zien voor de jury en publiek en is het een extra wedstrijdmoment voor ze. Een extra wedstrijd om iets uit te proberen, om doelen te behalen en misschien zelfs een medaille te winnen. Van Turn en Gymsport Dokkum kwamen 18 teams dit weekend in actie. In de niveaus E en D lieten ze hun combinatie-oefening zien. De C teams hadden de keuze uit hun balans of tempo oefening.

Vijf medailles zijn er mee naar huis genomen. In de E lijn zijn Julia Ludema, Jirte Ludema en Milena Eelkema 1e geworden en Ciska Snip en Charissa Terpstra namen ook goud mee naar huis. Team Anna Nuveld, Aukelies IJbema en Janet van der Meulen zijn 3e geworden met hun balans oefening in de C lijn. In dezelfde lijn met hun tempo oefening zijn Marieke de Beer, Jildou Kootstra en Nessa van der Wal 3e geworden. Arwen Bo de Jager en Nynke de Jong kregen ook brons voor hun prachtige balansoefening.

Acro goud TGD teams · Foto('s): eigen foto's
  eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?