Activiteitenweek ‘Help pake en beppe de vakantie door’ in Museum Dokkum in voorjaarsvakantie

Donderdag 06-02-2020
Waar:
Dokkum
Wanneer:
Vrijdag 21-02-2020
In de voorjaarsvakantie van 18 tot en met 21 februari is de activiteitenweek ‘Help pake en beppe de vakantie door’ in Museum Dokkum. Kinderen hebben deze dagen gratis toegang op vertoon van pake en beppe (of een andere volwassene). En zijn er leuke gratis activiteiten te doen voor kinderen t/m 12 jaar.

Speurtocht met Sjors
Sjors is een nieuwsgierige schildpad en zoekt graag uit wat er in het museum te vinden is. Ga samen met hem het museum door en ontdek dat er in elke ruimte iets heel bijzonders te ontdekken is.

Mens-erger-je-niet
In de kinderhoek staat een mens-erger-je-niet-spel. Daag je (groot)ouders of andere kinderen uit en bepaal wie zich de beste speler van dit spel mag noemen!

Kinderhoek van Sjors In de kinderhoek van Sjors zijn allemaal leuke activiteiten te doen. Puzzels, spelletjes, of kleurplaten. Ga lekker zitten en leef je uit!

Creatievelingen gezocht
Creatieve kinderen dagen we deze week uit om zelf een kleurplaat voor het museum te maken. We willen dit jaar een kleurplatenboek uitbrengen van onze mooiste museumobjecten en daarin moeten ook tekeningen van onze jeugdige bezoekers in komen (opa’s en oma’s mogen ook insturen!). Info in het museum.

Alle activiteiten zijn doorlopend en gratis.

Meer weten over deze activiteiten? Of zoek je informatie over het museum? Ga naar www.museumdokkum.nl.

Het museum is open van 10.00 tot 17.00 uur.

terug naar overzicht

© Foto's: Archief RTV NOF

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie