Actrice Tet Rozendal in De Simmer fan … · Foto('s): 

Actrice Tet Rozendal in De Simmer fan …

vrijdag 28 juli 2017

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zijn ook in de zomer actief. Elk weekend is het programma: De Simmer te horen. Hierin is elke zaterdagmiddag veel aandacht voor nieuws, evenementen en muziek uit de regio. Tevens zijn er nieuwsgierige gesprekken met bijzondere inwoners van Noardeast-Fryslân te horen. 

Deze week treft presentator Jaap van der Laan een bij velen bekende inwoonster van ons uitzendgebied: Tet Rozendal uit Kûkherne. Zij is zangeres, actrice en schrijfster. Tet schreef, produceerde en speelde vier succesvolle solo voorstellingen. In het najaar reist Rozendal met haar succesvolle voorstelling “Mata Hari” door Europa. Deze talentvolle inwoonster van onze regio levert de muziek aan die we draaien in dit uur van De Simmer fan.

Het gesprek met Tet Rozendal is te horen van 12-13 uur op zaterdag en zondag. Van 11-12 uur is de herhaling te horen van het gesprek dat verslaggever Paul Achterberg vorige week had met oud-persfotograaf Alex Bouma

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?