Admiraliteitsdagen opent Brainstormcafé voor iedereen

Maandag 22-10-2018
DOKKUM - Heb jij een goed idee voor de Admiraliteitsdagen 2019? Kom dan naar het Brainstormcafé op vrijdagavond 2 november. “Met een goed idee mag je het café binnenkomen en meepraten over volgend jaar”, vertelt Willem Verbeek namens het bestuur.

“De Admiraliteitsdagen is een feest van ons allemaal, met betrokkenheid vanuit de hele regio. We willen daarom iedereen de kans geven mee te laten denken over de invulling van de Admiraliteitsdagen”, legt Willem uit. Het café is tevens toegankelijk voor wie zich wil aanmelden als vrijwilliger, of meer wil weten over het meewerken aan de Admiraliteitsdagen.

In het Brainstormcafé staan de vijf pijlers van de Admiraliteitsdagen centraal. Dat zijn Muziek, Foodfestival, Straattheater, Historische schepen en Spectaculaire activiteiten. Voor elke pijler is een tafel in het café ingericht en schuiven commissieleden aan om mee te denken. De brainstormsessie wordt aangevoerd door trainer en coach Gerlof Osinga van LINX training en implementatie, die eerder al op sprankelende en stimulerende wijze de evaluaties binnen de Admiraliteitsdagen begeleidde. Willem: “Dit jaar kijkt Gerlof met ons mee vooruit. Daarbij is iedereen met een goed idee van harte uitgenodigd!”

Het Brainstormcafé van de Admiraliteitsdagen is geopend op vrijdag 2 november, van 20.00 tot 21.30 uur, in café de Refter aan de Markt 30 in Dokkum

terug naar overzicht
Admiraliteitsdagen opent Brainstormcafé
© Foto's: timsfotos.nl

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie