Afscheid Johanna de Vries bij werk- leerbedrijf NEF · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Afscheid Johanna de Vries bij werk- leerbedrijf NEF

dinsdag 16 april 2019

Vorige week hebben de collega’s en begeleiding op een feestelijke manier  afscheid genomen van Johanna de Vries bij NEF te Kollum. Een afscheid met een lach en een traan, waarbij de lach zegevierde.

De lach naar het verleden en de lach naar de toekomst, dit laatste mede omdat Johanna een indicatie heeft gekregen voor Dagbesteding bij It Badhûs in De Westereen. Een plek waar ze al aan de slag is, ook een fijne plek met leuke collega’s zo gaf Johanna aan. Johanna straalde ook zichtbaar trots uit, dit werd ook opgemerkt door haar collega’s. Er was een omslag merkbaar en voelbaar. Ook dit hoort bij het leven en als werken bij NEF dan niet meer vanzelfsprekend is dan is het goed dat er ook organisaties zijn als It Badhûs.

Johanna heeft ruim 41 jaar haar beste beentje voor gezet bij NEF. Gelet op de nieuwe AOW-leeftijd hadden dit er bijna 50 kunnen worden. De situatie van Johanna typeert dat werken tot je 67e geen vanzelfsprekendheid is. Uit handen van afdelingsleider Sytze Wiersma kreeg Johanna nog een waardebon en het bijbehorende bos bloemen voor haar bewezen diensten. Johanna, nogmaals bedankt voor je jarenlange inzet bij NEF. En heel veel succes met je nieuwe uitdaging bij ’t Badhus in De Westereen.

Afscheid Johanna de Vries bij werk- leerbedrijf NEF · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?