Afscheid van groep 8 van de Prins Bernhardschool

Woensdag 10-07-2019
KOLLUM - Afgelopen dinsdag was het afscheid van groep 8 van de Prins Bernhardschool uit Kollum. Het begon allemaal met een boottocht vanaf de Weterlelie naar camping de Poelpleats. Hier stonden de ouders klaar met een erehaag.

Hierna volgde de musical ‘Echte Vrienden’. De kinderen hadden deze musical zelf geschreven. Het verhaal ging over vrienden en dat deze er uiteindelijk altijd voor je zullen zijn. Er werden liedjes gezongen zoals: ‘Vrienden’ van Marco Borsato en ‘Je staat niet alleen’ van Guus Meeuwis. Het stuk werd fantastisch uitgevoerd en de kinderen werden getrakteerd op een ovationeel applaus.

Vervolgens was er een BBQ op het terras van de Poelpleats waar een ieder kon genieten van een natje en een droogje. Het weer was fantastisch en iedereen haalde herinneringen op over de schooltijd van de kinderen. De BBQ werd onderbroken door een potje voetbal. De ouders namen het op tegen de kinderen en de leerkrachten.

Deze spannende pot werd gevolgd door een mooie dvd gemaakt door Jan Herman. Hierin waren foto’s van de kinderen te zien met leuke teksten. Een tastbaar cadeau waarbij de kinderen in het zonnetje werden gezet.

Tot slot waren er wat persoonlijk woorden van meester Lieuwe voor groep 8 waarbij ze een goodiebag kregen met hierin afscheidscadeaus. De groep kwam zelf met een mooi afscheidscadeau voor de school. De kinderen hebben een bord gemaakt met mooie woorden erop en foto’s. Deze krijgt een mooie plek in het schoolgebouw. Al met al een bijzondere avond met een lach en een traan.

terug naar overzicht
Afscheid van groep 8 van de Prins BernhardschoolAfscheid van groep 8 van de Prins BernhardschoolMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie