De man fan dyn libben’ hoogtepunt najaarsseizoen De Kruisweg · Foto('s): eigen foto
  eigen foto
zaterdag
26
oktober

De man fan dyn libben’ hoogtepunt najaarsseizoen De Kruisweg

vrijdag 11 oktober 2019
Locatie: Damwâld
Begin datum: zaterdag 26 oktober 2019 00:00

De activiteitencommissie van De Kruisweg in Damwâld heeft voor het najaar een afwisselend programma sa-mengesteld, met als hoogtepunt de theaterproductie ‘De man fan dyn libben’ van J&Mteaterwurk, gespeeld door Jan Arendz, Marijke Geertsma en Anke Bijlsma op zaterdag 26 oktober. In deze tragiekomedie vol liefde en wraak plaatst een zieke vrouw die niet meer beter wordt een contactadvertentie in de krant, waarin ze op zoek is naar een nieuwe vrouw voor haar man. Op die advertentie komt een jonge, knappe vrouw af. De man en de jonge vrouw blijken elkaar echter al te kennen en dan komt de vraag: wat voor spel wordt hier eigenlijk gespeeld en wie houdt wie nu voor de gek? De man fan dyn libben is geschreven door Arthur Japin, naar aanleiding van zijn boek ‘De man van je leven’.

Jan Arendz en Marijke Geertsma zijn bekend van onder andere theaterproducties als Bokwert Kulturele Hoofdplaats 2018, Oarlochstriennen en de vele producties waarin zij een rol speelden gedurende hun tientallen jaren dienstverband bij Tryater. Anke Bijlsma kennen velen vanwege haar rollen in de kroegtheaterstukken Katarsis, Kredo, Krimp en Kredyt.

Overige onderdelen van het najaarsprogramma zijn onder andere de jaarlijkse playbackshow op 19 oktober, een optreden van de Hayfever Rock and Roll Sixties coverband op 20 oktober, bingo op 25 oktober, Wâldstock met muziek uit de Woodstock-tijd op 2 november, disco voor mensen met een beperking op 9 november en de intocht van Sinterklaas op 16 november. Verder is er 29 november nogmaals bingo en op 12 december een kinderbingo.

De man fan dyn libben begint 26 oktober om 20.15 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur. In de voorverkoop kosten kaarten €18,50, aan de deur €20,00. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.dekruisweg.nl en bij Primera in Damwâld.

  eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact