De man fan dyn libben yn MFC Het Spectrum · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
zaterdag
14
december

De man fan dyn libben yn MFC Het Spectrum

zondag 01 december 2019
Locatie: Burdaard
Begin datum: zaterdag 14 december 2019 00:00

De man fan dyn libben met Marijke Geertsma, Anke Bijlsma en Jan Arendz is zaterdag 14 december te zien in MFC Het Spectrum in Burdaard. De voorstelling start om 20.00 uur. De voorstelling is de Friese toneelbewerking van het boek, de man van je leven, van Arthur Japin. Marijke Geertsma zorgde voor de Friese vertaling.

De voorstelling
Het echtpaar, Marius en Tilly, is op leeftijd. Tilly zelfs in haar laatste levensfase. Zij houdt zoveel van haar man, dat ze hem na haar dood een nieuwe echtgenote wenst. Zij plaatst daarom een contactadvertentie en daar komt de mooie jongere Iris op af. Kan niet mooier, zou je denken. Maar dan blijkt dat haar man en de jongere vrouw elkaar al kennen en komt de vraag om de hoek: wat voor spel wordt hier eigenlijk gespeeld en wie houdt wie nu voor de gek? Niets is wat het lijkt. De regie is in handen van Bruun Kuijt.

Reserveren
Toegangskaarten zijn aan de balie van MFC Het Spectrum te verkrijgen en online via: www.mgtickets.nl. Ook is het mogelijk om de voorstelling te combineren met een etentje bij Hotel-restaurant It Posthûs in Burdaard. De man fan dyn libben start om 20.00 uur in MFC Het Spectrum in Burdaard, Schoolstraat 12.

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?