Doe Maar Na in Badhus · Foto('s): Eigen persfoto
  Eigen persfoto
zaterdag
30
november

Doe Maar Na in Badhus

maandag 18 november 2019
Locatie: De Westereen
Begin datum: zaterdag 30 november 2019 00:00

Dé DOE MAAR tributeband. Deze tributeband werd samengesteld voor een eenmalig optreden, maar al gauw stroomden de optredens binnen. De vier muzikanten besloten daarom verder te gaan met het delen van hun gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen je met een energieke show mee terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Doe Maar is een Nederlandse popgroep, die invloeden uit onder andere ska, punk en reggae combineerde tot een eigen Nederpop-geluid.

De band bestond oorspronkelijk van 1978 tot 1984. Het succes bij de overwegend jeugdige fans en de uitzinnige publieksreacties van vooral jonge hysterische tienermeisjes leidde regelmatig tot vergelijkingen met Beatlemania. Wie had niet een groen met roze button op zijn spijkerjack of een groen met roze trui aan. Wie dat niet had, geen gemis want je kan nu de schade inhalen. Doe Maar mag vandaag de dag. Alle grote hits, zoals ‘Is dit alles’, ’32 jaar’, ‘smoorverliefd’ en ‘De bom’ van de populairste Nederpop band ooit passeren de revue.

Als voorprogramma komt STENNIS aan bod die de zaal op zijn kop zet.

Boeren Balkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een nieuwe band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en vooral heel erg lekker. Sinds de singlerelease van debuut ‘Kan Niet Kiezen’, op Valentijnsdag 2018, gaat het als een speer. De band breekt cafés, festivals en podia door het hele land af. Van theaterwalhalla Oerol tot dancegigant Solar Weekend, van het legendarische Countdown Café naar de gekste provinciale afterparties. Met tweede single ‘Marina’ onder de arm is Stennis niet te stoppen. In 2018 en 2019 verschenen er meer nieuwe singles en vervolgt Stennis haar kruistocht door het land. In het voorjaar van 2020 verschijnt de debuut EP.

Badhus opent de deur om 20.30 uur, wees erbij want vol = vol.

Poppodium Badhús, Sportloane 2b De Westereen

DOE MAAR NA en support act STENNIS

Datum: zaterdag 30 november 2019

Deur open: 20.30

Entree: € 10,00

  Eigen persfoto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?