AFGELAST: Hans en Steven Kazàn in de Colle · Foto('s): 
zaterdag
28
maart

AFGELAST: Hans en Steven Kazàn in de Colle

dinsdag 10 maart 2020
Locatie: Kollum
Begin datum: zaterdag 28 maart 2020 00:00

Op 28 maart om 20:00 uur zal de volgende voorstelling in De Colle in Kollum plaatsvinden. En wat voor een! Hans en Steven Kazàn. Vanaf seizoen 2019/2020 zijn ze eindelijk weer samen in de Nederlandse theaters te zien: Hans Kazàn en Steven Kazàn!

Is Hans Kazàn overreden door een goocheltruc(k)? Of overleden aan de goochelgriep? Nee hoor. Hij is nog steeds “alive and kicking”! Samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn, vormt hij een opvallend komische combinatie!

Na een flink aantal jaren komen ze er toch achter: Hans en Steven begrijpen elkaar soms eigenlijk voor geen meter. Qua uiterlijk verschillen ze weinig, ze dragen dezelfde achternaam, maar toch kan het contrast tussen vader en zoon Kazàn niet groter zijn. Die verschillen leiden tot hilarische confrontaties!

Een dynamische theateravond vol entertainment, interactie, bizarre trucs, maar vooral… héél veel humor. “Alive and kicking” is een comedy programma waar het plezier vanaf spat!Ga voor kaarten naar www.decolle.nl of naar Hoekstra lectuur- en tabakshop in de Voorstraat in Kollum.

  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?