Informatieavond over warmtepompen op herhaling · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
woensdag
27
november

Informatieavond over warmtepompen op herhaling

woensdag 20 november 2019
Locatie: Dokkum
Begin datum: woensdag 27 november 2019 00:00

Vanwege het grote succes van de eerste informatiebijeenkomst over warmtepompen in Dokkum, wordt er opnieuw een informatieavond in het Energiecafé in Dokkum georganiseerd.
Op woensdagavond 27 november aanstaande wordt er in het Energiecafé in Dokkum een informatieavond georganiseerd over warmtepompen. Energieambassadeur Bert Barten bespreekt warmtepomp voor beginners en gevorderden. Ook heel interessant voor mensen die met een oude cv-ketel zitten die aan vervanging toe is, een vraag die regelmatig in het Energiecafé gesteld wordt De avond is gratis toegankelijk en is vanaf 19.30 uur in de Prins-Fabriek, Rondweg West 35 in Dokkum.

Energiecafé
Elke zaterdag- en woensdagmiddag van 12 tot 16 uur kunnen woningbezitters binnenlopen met vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen en tal van andere zaken. ElkenienGrien heeft inmiddels een onafhankelijk adviesteam gevormd om alle vragen over energiebesparing en CO2-neutraal wonen te beantwoorden. De energie-ambassadeurs komen ook aan huis om te adviseren. Verschillende bedrijven laten in het Energiecafé hun producten en oplossingen zien. In de Prins-Fabriek, Rondweg West 35 in Dokkum is een prachtige ruimte gevonden waar iedereen terecht kan met alle vragen over energiebesparing en over hoe van het gas af. Het is eventueel ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Meer informatie is ook te vinden op de website: www.elkeniengrien.nl.

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?