Inloopspreekuur Freegje Mar! · Foto('s): 
donderdag
16
mei

Inloopspreekuur Freegje Mar!

maandag 13 mei 2019
Locatie: Dokkum
Begin datum: donderdag 16 mei 2019 00:00

Hasto wat tiid oer? Wij ha minsken te koart! Sille wij ris wat ôfprate?

Bij de inloop ‘Freegje Mar’ in de bibliotheek zijn donderdag 16 mei verschillende organisaties uit Dokkum en omgeving aanwezig die meer kunnen vertellen over vrijwilligerswerk in zorg en welzijn in Dokkum en omgeving. Iedereen die erover denkt om vrijwilligerswerk te gaan doen en het leuk vind om andere mensen te ontmoeten is van harte welkom

Het Vrijwilligerssteunpunt Welzijn Het Bolwerk is aanwezig om te vertellen over Maatjesprojecten en over Huisbezoekprojecten. Verschillende organisaties zoeken nog nieuwe vrijwilligers; zoals Humanitas, De Zonnebloem, De VPTZ, UVV Dokkum, Stichting Welzijn het Bolwerk.

Een coördinator van de VPTZ vertelt meer over het werk van de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Thuiszorg Noordoost –Friesland . Deze vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom!

De vrijwilligerscoördinator van het UVV Dokkum, Unie van Vrijwilligers afdeling Dokkum is aanwezig om meer informatie te geven. Het UVV heeft ongeveer 480 vrijwilligers, die actief zijn in alle zorginstellingen in Noordoost Fryslân en Ameland. De huidige groep vrijwilligers kan nog worden uitgebreid!

Inloopspreekuur Freegje Mar!
Bibliotheek Dokkum
16 mei – 14.30-17.00 uur

  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?