Jaarlijkse Playbackshow in de Krúswei · Foto('s): Peter Tromp
  Peter Tromp
zaterdag
19
oktober

Jaarlijkse Playbackshow in de Krúswei

donderdag 26 september 2019
Locatie: Damwâld
Begin datum: zaterdag 19 oktober 2019 00:00

Op zaterdag 19 oktober vanaf 19.30 uur is er weer de jaarlijkse playbackshow in het dorpshuis van Damwâld. De zaal gaat om 19.00 uur open. Zowel jongeren als ouderen uit Damwâld, Broeksterwâld, Driezum en Walterswâld kunnen zich opgeven voor deelname.

Zij rekenen op een grote opkomst van artiesten van verschillende leeftijden. Vorig jaar hadden ze een redelijke opkomst. Zij rekenen nu op deelnemers, die durf hebben om een mooie act te tonen. Opgave kan via het e-mailadres: fthaakma@gmail.com.

Natuurlijk zijn er ook prijzen te verdelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers willen we de deelnemers indelen in leeftijdsklassen. Piet van Althuis zal weer presenteren en Jan Haakma heeft zich weer beschikbaar gesteld als jurylid. Natuurlijk zijn de toeschouwers welkom. De entree is slechts 2 euro per persoon. Kom gewoon voor een gezellige avond in de Krúswei in Damwâld.

  Peter Tromp

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?